Cursusaanbod

Cursusaanbod in het NSTZ te Ede

Maatwerk cursussen

Zelf trainingen geven?

Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u de ruimten van het NSTZ huren voor het geven van eigen trainingen. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een reservering.

FCCS cursussen

Eendaagse FCCS cursus i.c.m. e-learning en een trainingsdag in het NSTZ.

Vitaal bedreigde patiënt

Voor afdelingsverpleegkundigen in ziekenhuizen
De eendaagse interactieve training omvat alle essentiele informatie en trainingsmogelijkheden om succesvol te kunnen handelen.

ABCDE cursus

1- en 2 daagse cursus
Voor co-assistenten organiseren wij een eendaagse ABCDE cursus. Voor arts-assistenten organiseren wij een tweedaagse ABCDE cursus.

CRM cursus

Crew Resource Management
In teamverband werken op basis van competenties die in een team aanwezig zijn, heeft consequenties voor alle in dat team functionerende zorgprofessionals. CRM-trainingen zijn er op gericht de team performance te verbeteren.

AED

Automatische Externe Defibrillator
Met behulp van de AED kunt u het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven. Deze schok helpt het hart mogelijk weer op gang. Met behulp van de AED geeft u het slachtoffer een nog grotere kans te overleven.

Apparatuur training

Om de kwaliteit bij de bediening van medische apparatuur te borgen, is het noodzakelijk vast te leggen welke artsen en verpleegkundigen in een zorginstelling bekwaam en bevoegd zijn de medische apparatuur te bedienen.

ILS cursus

Immediate Life Support
De ILS is een praktische eendaagse cursus en is gericht op het starten van een reanimatie bij een vitaal bedreigde patiënt.

Risicovolle handelingen

Risicovolle handelingen zijn handelingen die bij de uitvoering van de handeling risico’s meebrengen voor de client of patient.

Voorbehouden handelingen

Voorbehouden handelingen zijn medische handelingen die onaanvaardbare risico's voor de gezondheid van een patiënt met zich meebrengen als ze door een ondeskundige worden uitgevoerd.

Volledig cursusaanbod

Bekijk het volledige cursusaanbod op www.deelnemerinschrijving.nl/nl/cursus.html

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een cursus? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0318-693501. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens NSTZ

 • Adres NSTZ

  Horapark 9
  6717LZ Ede
 • Telefoon

  0318-693501
 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

Onderstaande partners zijn betrokken bij het NSTZ en haar activiteiten.