Faciliteiten

De mogelijkheden bij NSTZ zullen u verassen!

Het NSTZ beschikt over een groot aantal faciliteiten. De bestaande ruimtes zijn multifunctioneel en bruikbaar voor verschillende (medische) cursussen, teamtrainigen en congressen & symposia.

De zeer moderne trainingsruimten zijn zo ingericht dat een ideale interactie tussen instructeur en cursist ontstaat. Zo is er onder andere een volledige IC-kamer nagebootst en zijn er werkende IC-ventilatoren voor invasieve en non-invastieve beademing. Verder zijn er simulaties voor airway management en centraal veneuze catheters. Daarnaast zijn er echografie stations. Er is een uitgebreid pakket aan BLS/ALS en ECG-simulatie mogelijkheden. In maatwerk trainingen is apparatuurinstructie en -certificering mogelijk voor vrijwel elk apparaat dat in de Acute Zorg wordt gebruikt.

Capaciteit

Het NSTZ heeft prachtige en moderne (plenaire) cursusruimten voor groepen tussen de 5 - 65 personen. De cursusruimten zijn voorzien van unieke technische mogelijkheden, voor een perfecte interactie tijdens de trainingen. Grotere ruimten zijn aanwezig en op aanvraag beschikbaar tot 100 personen.

Zelf trainingen geven?

Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u de ruimten van het NSTZ huren voor het geven van eigen trainingen. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een reservering.

Nederlands Simulatie- en Trainingcentrum voor de Zorg

Horapark 9, Ede Gelderland

Wij hebben tot doel de kwaliteit van zorg en patiƫntveiligheid te bevorderen door het aanbieden van specifieke simulatie- en vaardigheidstrainingen aan zorgprofessionals. NSTZ werkt daarbij samen met de beste trainers en docenten, bedrijven en organisaties en levert een hoogwaardige leeromgeving met moderne apparatuur op haar locatie in Ede, centraal in Nederland. Voor overnachtingen ligt het NSTZ op loopafstand van Hotel De Reehorst. Komt u liever met de auto, dan kunt u gratis parkeren bij het NSTZ.

Contactgegevens NSTZ

 • Adres NSTZ

  Horapark 9
  6717LZ Ede
 • Telefoon

  0318-693501
 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partners

Onderstaande partners zijn betrokken bij het NSTZ en haar activiteiten.